Tuta-alumnin kuulumiset Accenturelta

photo_elinapoikonenAccenture on johtava konsultointiyritys, joka tarjoaa monipuolisia työllistymismahdollisuuksia niin pitkän linjan ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin opiskelijoillekin. Erilaiset harjoitteluohjelmat ovat erinomainen reitti työllistyä Accenturelle minkä lisäksi Recent Graduates -ohjelman kautta palkataan opintojensa loppuvaiheessa olevia sekä vastavalmistuneita nuoria ammattilaisia erityisesti teknologiapalveluiden ja konsultoinnin tehtäviin.

Elina Poikonen, 25, on yksi Recent Graduates -ohjelman kautta Accenturelle työllistyneistä nuorista lahjakkuuksista. Tampereen teknillisestä yliopistosta marraskuussa 2015 valmistunut tuotantotalouden diplomi-insinööri aloitti työt Accenturella lokakuussa diplomityön ollessa loppusuoralla. Työnantajana Accenture oli tullut Elinalle tutuksi erilaisten kouluprojektien sekä yrityksessä jo työskentelevien ystävien kautta. Erityisesti Elinaa kiinnosti ison yrityksen tarjoamat mahdollisuudet päästä kokeilemaan erilaisia asioita ja edetä uralla.

Ensimmäisten kuukausiensa aikana Elina onkin jo päässyt laittamaan koulun penkillä opitut taidot käytäntöön: ”Toimin tällä hetkellä toiminnallisena määrittelijänä eli käytännössä tulkkaan asiakkaan toiveet ja tarpeet kehittäjille ja toisinpäin. Ratkon monenlaisia ongelmia ja opin joka päivä jotain uutta”.

Elinan ensimmäinen projekti on ollut mielenkiintoinen mutta myös haastava. Elina on silti viihtynyt työssään erinomaisesti: ”Työkaverini ovat aivan ihania – heiltä saa aina apua tarvittaessa”.

Urakehitysmahdollisuudet Accenturella Elina näkee loistavina. Oma aktiivisuus on tässäkin tärkeää: ”Uralla kehittyminen on paljon itsestä kiinni, suuressa talossa massaan on helppo hukkua”.

Kaiken kaikkiaan Elina on ollut erittäin tyytyväinen työskentelyyn Accenturella: ”Accenture on luotettava ja reilu työnantaja, joka pitää huolen omistaan”.

Haluaisitko sinäkin töihin Accenturelle? Avoimet työpaikat löydät täältä: www.accenture.fi/tyopaikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Todista ettet ole robotti *