Fakton teema julkistettu!

Fakton pääyhteistyökumppaniksi on tammikuun 2016 alusta varmistunut teknologia- ja konsultointipalveluja tarjoava Accenture. Yli 120 maassa, yli 200 000 huippuosaajan voimin toimiva yritys tarjoaa casen kilpailijoiden ratkottavaksi. Vuonna 2016 Faktoon osallistuvien tiimien osaamista ja soveltamistaitoja testataan keinoälyn, koneoppimisen ja esineiden internetin pohjalta! Monilla teollisuuden aloilla on viime vuosien aikana tunnistettu tarve älykkäille koneille, jotka ymmärtävät ympäristöään ja kykenevät toimimaan aistimansa perusteella. Teknologioiden soveltaminen liiketoiminnassa tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia prosessien kehittämiseen.

Menestymällä Faktossa sinä ja ryhmäläisesi voitte osoittaa teknologisen tietämyksenne ja ongelmanratkaisutaitonne yhdelle maailman johtavista alansa yrityksistä ajankohtaisten teknologiatrendien saralla!

Ilmoita tiimisi mukaan Faktoon täällä!

Fakto + accenture, theme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Todista ettet ole robotti *