Helmikuun alun katsaus Faktoon

Artikkeli 5Huhtikuu lähestyy vauhdikkaasti ja Fakto case study –kilpailua valmistellaan osallistujia varten kovalla tekemisen meiningillä. Meillä on monia hyviä uutisia kerrottavana teille kiinnostuneille ja osallistumista suunnitteleville! Nyt ja seuraavien viikkojen aikana kannattaa pysyä kuulolla!

Ensimmäiseksi, voimme ilolla toistaa, että Fakton pääyhteistyökumppaniksi on pitkän salassa pidon päätteeksi paljastunut Accenture. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä, jonka tuloksena saamme polkaistua käyntiin alallemme uuden väylän oppia ja onnistua, tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä siirtoja omaa tulevaisuutta ajatellen. Yritystiimimme on myös vihjaillut erinomaisesta casesta, josta kuulette pian lisää… Se ei tule tuottamaan pettymystä!

Kilpailun aikana pääsemme nauttimaan vastavalmistuneen Kampusareenan erinomaisista tiloista TTY:n kampuksella Tampereen Hervannassa. Yhteistyökumppanimme Kora tarjoaa meille upeat tilat Kampusareenan ylimmistä kerroksista. Lupaamme siis erinomaiset puitteet ja henkeäsalpaavat maisemat sekä hervantalaisille että ulkopaikkakuntalaisille, jos päivän aikana ehtii kurkata ikkunasta ulos.

Fakto case study –kilpailuun ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 5.2. klo 12:00. Olethan valmis ilmoittamaan itsesi ja ystäväsi mukaan kilpailuun! Jos neljänhengen tiimistäsi puuttuu vielä jäsen tai kaksi, suosittelemme toimimaan nyt. Paikkoja kilpailuun on tarjolla 20 joukkueelle!

Tervetuloa Faktoon! Nähdään pian!

Ystävällisin terveisin,
Aura Rapatti Projektipäällikkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Todista ettet ole robotti *