Viime hetken terveiset yritystiimiltä

H-hetki lähestyy räjäyttävällä nopeudella ja Faktotiimi paiskii hommia täydellä teholla ennen perjantaita. Tämä vuosi on vierähtänyt kirjoitellen useita sähköposteja, Facebook-viestejä ja soitellen eri yrityksiin. Kova työ on kantanut hedelmää, ja tänä vuonna voimme erittäin ylpeästi kertoa Accenturen olevan pääyhteistyökumppanimme ensi kertaa järjestettävässä Faktossa. Casen tehtävänantoa, arvostelukriteereitä ja casemenetelmää on iteroitu useita kertoja Accenturen kanssa, jotta kisaan osallistujille saataisiin uudenlainen ja aito kokemus teknologiakonsulttina olosta. Lisäksi yritystiimin sponsoreiden avulla voimme luvata, että tapahtumassa ei tarvitse olla nälässä tai kofeiinittomana!

LrMobile3103-2016-1045116531735380268Yritystiimi on järjestänyt pientä aivojumppaa ja infoiskuja pitkin päivää yhteistyökumppaneiltamme varsinaista casea odottaville tiimeille. Lisäksi Fujitsu tarjoaa osallistujille välineitä kisailuun ja Kora uudet puitteet casen ratkomiseen. Fakto on huikea mahdollisuus verkostoitua yritysedustajien kanssa ja tuoda omaa osaamista esille, sillä yritykset kaipaavat juuri innovatiivista ajattelua. Vapaamuotoisempaa keskustelua kannattaa virittää gaalaillallisella ja jatkoilla, joten kisaajat: nauttikaa koko päivästä Fakton parissa!

Yritystiimi suosittelee kaikkia kisailijoita kurkkaamaan verkkosivuiltamme Ennakkomateriaalit -välilehteä. Sieltä saa hyviä vinkkejä ja ohjeistusta perjantain lauteille, sillä osallistujien taso on kova! Paljastettakoon, että tämän casen tehtävänanto ei ole se perinteinen business case, vaan vaatii holistisempaa ajattelua ja teknologiatietoutta.

Ilmassa on urheiluhengen tuntua. Menestystä kisaan!

This is #casefakto

Innostuneena ja perjantaita odottaen,

Sonia Mathews
Yrityspäällikkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Todista ettet ole robotti *