Yhteistyökumppanit

HappyOrNot

Case Fakton pääyhteistyökumppaniksi on varmistunut maailmanlaajuisesti hymiöistään tunnettu, asiakastyytyväisyyden mittaamiseen erikoistunut HappyOrNot. Palkitun HappyOrNot -palvelun intuitiivisten ja interaktiivisten data-analyysien avulla yritysasiakkaat voivat parantaa asiakaspalvelunsa tasoa, suorituskykyänsä, sekä työntekijöidensä tyytyväisyyttä. Case Fakton osallistujajoukkueet pääsevät pohtimaan HappyOrNotin laatimaa casea, jonka teemana on Business Intelligence & Data Analytics.

HappyOrNot


EY

EY on johtava maailmanlaajuinen tilintarkastuksen, verokonsultoinnin, yritysjärjestelyiden ja liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. EYn tarjoamat palvelut auttavat organisaatioita tehostamaan toimintaa, tuottavuutta ja myyntiä toimialasta riippumatta. Yli 231 000 ammattilaista yli 150 maassa auttavat EYn asiakkaita ympäri luomaan kokonaisratkaisuja, jotka ohjaavat liiketoiminnan tuloksia parempaan suuntaan.

EY-logo-li


Kampusklubi

Yliopisto-yritys-yhteistyön syventäjänä Kampusareenassa toimii tutkimus- ja tuotekehitysalan edelläkävijäyritysten Kampusklubi. Sen tavoitteena on läheisen ja pitkäjänteisen yhteistyön myötä viedä jäsenyritysten osaaminen uudelle tasolle ja mahdollistaa uudet yhteistyöavaukset. Tätä kautta sekä jäseyritysten että yliopiston kilpailukyky paranee.

Kampusklubi tarjoaa alustan, jossa mahdollistuu konkreettisella tavalla pitkäaikaisten kumppanuuksien rakentaminen. Jäsenyritys voi aloittaa pienten hankkeiden kautta tai osallistua yhdessä muiden toimijoiden kanssa suurempaan hankekokonaisuuteen. Tekemällä keskenään yhteistyötä voivat klubin jäsenyritykset jakaa kustannuksia ja riskejä.

Kampusklubi tarjoaa Case Faktolle huippulaadukkaita tiloja tapahtuman aikana ja toivottaa kaikki osallistujat tervetulleeksi TTY:n Kampusareenalle!

final-kampusklubi-logomerkki-valmis-valk-pallo-rgb-292x300


Tekniikan Akateemiset

Tekniikan akateemiset TEK edistää tekniikkaa ihmisen, elinympäristön ja yhteiskunnan parhaaksi. TEK on yksi Akavan suurimmista jäsenjärjestöistä.

TEK on noin 73 000 jäsenellään maamme suurin diplomi-insinöörien ja arkkitehtien järjestö. Työikäisistä diplomi-insinööreistä TEKiin kuuluu lähes 70 prosenttia. Liittoon kuuluu myös kasvava määrä arkkitehteja ja luonnontieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneita. Jäsenistä noin 22 000 on teekkareita ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoita.

TekniikanAkateemiset120v_Logo


 

sponsorit